facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

Onze groep fotoshoots

Alle fotoshoots

Groepsfotografie: een geweldig aandenken 

Wil je graag mooie, tastbare herinneringen van je familie, sportteam of vriendengroep? Laat een prachtige fotoreportage maken door Holland Fotostudio! Wij zorgen er met een groepsreportage voor dat je een prachtig aandenken hebt aan een geweldig gezelschap. 

Groepsfotografie in diverse stijlen

In de studio kunnen we gezelschappen tot maximaal 18 personen ontvangen. Je hebt de keuze uit meerdere types groepsfotografie. Zo kan je kiezen voor een basis fotografie, waarbij het gezelschap wordt gefotografeerd in 2 of 3 poses. 

Daarnaast bieden wij ook nog een uitgebreide groepsfotografie aan. Hierbij wordt niet alleen het complete gezelschap gefotografeerd. Het is ook mogelijk om per persoon, per koppel of de kinderen apart te fotograferen. 

In overleg met de fotograaf is veel mogelijk! 

Groepsfotografie tijdens het vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest is een bijzonder feest. Laat daarom dit bijzondere moment vastleggen door onze ervaren fotografen. Er worden meerdere groepsfoto's gemaakt en iedereen mag ook een keer apart model staan. Uiteraard krijgt de vrijgezel extra veel aandacht tijdens deze speciale shoot! 

Zij gingen je voor...

  • zij gingen je voor - cat groep1
  • zij gingen je voor - cat groep2

Portfolio groepsfotografie

Deze BN'ers boekten de uitgebreide groepsfotoshoot!

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.