facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

Michelle van Dijk - vrijdag 23 juni 2017 13:33

Super leuke shoot gehad voor ons zoontje van 9 maanden! Gratis Shoot via Facebook. We waren erg snel klaar en alles verliep heel soepel. Ook onze kleine man vond het erg leuk!

Liesbeth - vrijdag 23 juni 2017 11:13

Super leuke fotoshoot gehad vanmorgen en ook erg blij met de resultaten!!
Zeker voor herhaling vatbaar!

Martijn Valk - woensdag 12 april 2017 07:50

Afgelopen zondag een foto shoot gedaan met de kinderen en kleinkinderen van mijn ouders als een kado voor mijn vader en moeder. Alles is professioneel vastgelegd en het leuke was dat je ook een eigen pose kon inbrengen. Ik ben benieuwd naar het resultaat maar het geen wat we hebben kunnen zien zag er goed uit.

Jolanda Meijdam - woensdag 12 april 2017 07:49

7 April met onze papegaai Kyra voor een fotoshoot geweest, als stageproject van stagiaire Saskia.
Zowel voor haar, als voor ons en zeker voor Kyra een spannend gebeuren.
Maar wat ging het leuk.
Allereerst even rustig voorbespreken hoe ze het wilde gaan doen, Kyra even op haar gemak laten komen (al werd dat lastig, met al die aandacht....maar dat vindt ze dan ook wel weer heel leuk....) en daarna naar de 1e studio.
Leuke foto`s met een strand achtergrond.
Saskia speelde goed in op de onberekenbaarheid van een dier, probeerde dingen uit en betrok ons ook heel goed in het proces.
Daarna ook foto`s van Kyra met ons erbij en ook toen wist zij goed de band en de interactie tussen mens en dier goed vast te leggen.
De foto`s zijn geweldig geworden en het zal nog een klus worden de mooiste uit te gaan zoeken.
Al met al een zeer geslaagde dag en we zijn blij met het resultaat!

Monique Schrieks - donderdag 16 februari 2017 11:58

Afgelopen zondag een geweldige fotoshoot gehad!
Wat was ik zenuwachtig vooraf.
Eerst verwend met Hairstyling en Visagie waar ik al heel erg op mijn gemak werd gesteld.
Daarna werd er alle tijd genomen tijdens de shoot. Wat een mooie foto's heb ik zeg.
Nu nog de lastige keus om er de mooiste uit te kiezen waar ik mijn vriend mee ga verrassen.
Het is zeker voor herhaling vatbaar!!!

Gerda Vijfhuizen - woensdag 23 november 2016 08:09

Vorige week vrijdag heb ik een ontzettend leuke fotoshoot gehad! Prachtige visagie en hairstyling door Eveline en de fotoshoot door Denise. Het was leuk, gezellig en heel ontspannen. Ik vond het best spannend, maar het resultaat is prachtig. Ik ben er super blij mee! Voor nu en nog eens.

 

Chantal Dullens - donderdag 03 november 2016 08:41

Afgelopen Zondag voor de 3e keer nu inmiddels langs geweest voor een prachtige fotoshoot van onze 2 prachtige meiden Zoë van bijna 3 en haar zusje Fenna van 8 maanden. Er zijn weer prachtige foto's gemaakt en wat zijn jullie ook ontzettend leuk met kinderen!! En wat mij ook ontzettend aanspreekt is de grote keus in achtergronden waar je hele mooie en aparte foto's krijgt en de mooie en leuke accessoires! Dit is zo veel mooier dan vaak de geijkte zwarte of witte standaard achtergronden in fotostudio's. Wij komen zeker weer terug. Nogmaals bedankt voor de prachtige foto's!!! 

 

Perry Zuidam - woensdag 26 oktober 2016 14:53

Gisteren heb ik, voor de 4 keer een leuke fotoshoot mogen doen in de studio.
Aangezien ik altijd hele mooie foto's krijg van Annett en haar team kom ik hier altijd graag.
Ook de gastvrijheid en het gevoel van ontspannenheid die zij weten over te brengen zorgt alleen maar voor een mooi resultaat op de foto's.
Een ding weet ik al weer zeker, ook bij mijn volgende fotoshoot weet ik waar ik naartoe ga

Vanessa Francis - woensdag 12 oktober 2016 09:56

Gisteren een video-foto-shoot gehad met mijn dochter Veejay van 9 maanden oud. Ze was een "proefmodelletje". Heel professioneel, super veel keus uit achtergronden, iedereen was erg lief en geduldig. In een aparte kamer kon ik haar nog op me gemak omkleden.
Ben ook erg benieuwd naar het resultaat. Ik heb de foto's al wel gezien : Zo bizar mooi!!!
Echt een aanrader

Annette Van Geloof - donderdag 06 oktober 2016 10:19

Afgelopen vrijdag had ik een glamour fotoshoot in de studio in Dordrecht. Nadat mijn haar en make up volledig verzorgd werden en ik wat hulp gekregen had bij het uitkiezen van mijn kleding was het tijd om echt met de fotoshoot te beginnen! Wat een enorm leuke en mooie ervaring was dat! Niet alleen waren er talloze prachtige achtergronden om uit te kiezen, met nog leukere accessoires, de fotograven waren ook nog eens heel erg geduldig en lief. Ze hebben heel goed geholpen met het voordoen, uitleggen en aannemen van poses die mooi uit zouden komen op de foto's en ze hebben echt gekeken naar datgene wat bij mij past. Het resultaat mag er dan ook wezen! Er zijn meer dan 100 foto's genomen en het is haast onmogelijk om aan te wijzen welke foto het leukste geworden is! (De short list bevat 55 foto's, om precies te zijn) Het was echt ongelooflijk de moeite waard en ik hoop echt dat ik nog een keer terug kan komen om dit nogmaals te beleven!

Linda Ritter - donderdag 03 maart 2016 08:16

Zondag 28 februari voor een fotoshoot geweest. Bij binnenkomst eerst een uitgebreide make-up en haarstyling. Dat was op zich al leuk om een keer mee te maken.
De foto die ik inmiddels gratis heb ontvangen is in ieder geval prachtig! Ik kijk uit naar de foto's die nog toegezonden worden, zodat ik daar nog een aantal van kan uitkiezen.
De middag was superleuk!

Pieter Leeuwenburgh - donderdag 21 januari 2016 08:17

Via facebook een fotoshoot gewonnen voor mijn dochter van 10. Ze vond het helemaal supergaaf. Supermooie achtergronden waar uit gekozen mocht worden en nog verschillende accessoires die tijdens de fotoshoot  werden gebruikt om de foto’s nog gaver te maken. Al met al een geslaagde fotoshoot met als resultaat een vader en moeder die superblij zijn met zulke mooie foto’s van hun dochter. We komen zeker nog een keer terug.

Mand van der Vaart - maandag 14 december 2015 18:05

Afgelopen zondag heeft onze dochter een fotoshoot gehad,  welke wij gewonnen hadden.

Het was ontzettend leuk. De fotografe was heel erg leuk met haar. Had geduld en nam haar ideetjes ook serieus. We hebben alvast een foto gekregen. Prachtig!

Nu nog even geduld hebben voor de rest. 

Bedankt voor de gastvrijheid! 

melanie - donderdag 10 december 2015 13:40

Afgelopen dinsdag een zwangerschapsshoot gedaan, en wat een super leuk eindresultaat.

Voelde me erg op mijn gemak en het was ook gewoon heel gezellig 

Het is zeker een aanrader en ook zeker voor herhaling vatbaar .

Bedankt voor de leuke ervaring en mooie foto\'s.

 

Groetjes 

Suzanne - donderdag 10 december 2015 12:40

Ik vond het enorm spannend, zo\'n sexy fotoshoot. Maar ik was echt al heel snel op m\'n gemak en heb er echt plezier in gehad. Veel dank voor jullie fijne sfeer en de uitgebreide tijd die jullie genomen hebben. Ik ben heel blij met en trots op het resultaat, veel mooier dan ik had durven hopen :-).

jeanine westdijk - maandag 16 november 2015 20:07

afgelopen donderdag een \"moeder-kind\" fotoshoot gehad die ik had gewonnen via Facebook!

wat een mooie foto\'s en wat waren ze lief voor mijn dochtertje van 10 weken oud!

zeker een aanrader!

Jolanda - zondag 11 oktober 2015 18:31

Super leuke fotoshoot gehad vandaag. Met leuke achtergronden. En leuk

Annett dat we elkaar gezien hebben vandaag, dat was weer gezellig. Bedankt dames voor de gezellige dag. En

jullie nemen echt de tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

 

celina - dinsdag 06 oktober 2015 22:13

Zo blij met de foto`s een zwangerschapsshoot gewonnen via facebook en we gingen er zonder al te veel verwachtingen heen.

maar wat een mooie resultaten.

werd ruim de tijd voor genomen en werden echt op de foto gezet zoals we zijn.

super fijne sfeer en een geweldig resultaat.

 

Virginia - dinsdag 06 oktober 2015 19:19

Super leuke zwangerschapshoot gehad op 3 oktober, incl make-up en hair styling. Ze nemen echt de tijd voor je en voel je al gauw op je gemak. Mijn partner vond het eerste instantie maar niks zo\'n shoot, dacht hij, totdat hij dit zelf mocht beleven en de mooie foto\'s zag. Ook een aanrader voor de heren dus om met je zwangere vrouw op de foto te gaan. Wie weet tot de volgende keer voor een newborn shoot!?

Claudia - dinsdag 29 september 2015 09:08

zondag weer geweest voor een fotoshoot. Was heel gezellig. We hebben wat afgelachen. En de foto\'s waren weer geweldig mooi. Zoals altijd. Evelyn bedankt voor het maken van de mooie foto\'s en Annett bedankt voor het aanbieden van de gratis fotoshoot. Tot een volgende keer

Kim van Marion - maandag 28 september 2015 21:55

Wooehhooee ik mocht langs komen voor een maatje meer fotoshoot gewonnen via Facebook!! Hoe gaaf!! Vrijdag 18 September was het zover, het was toch even wennen zo voor de camera. Maar werd onwijs op me gemak gesteld \"ik was hun paspop haha\" en ze zorgde er netjes voor dat alles mooi en netjes op zijn plek zat. Ook was mijn zoontje mee en die mocht geheel onverwachts op de foto hoe leuk is dat! Kortom ik heb een onwijs leuke dag gehad en mijn zoontje ook! Harstikke bedankt!

Liefs Kim & Lars

Jenny Navarro - dinsdag 15 september 2015 18:01

Ik ben samen met mijn zoontje geweest bij Holland Fotostudio.  En wat was het een leuke dag! Super leuke mensen en er zijn prachtige foto\'s gemaakt!!! Super bedankt allemaal! 

Carola - dinsdag 08 september 2015 07:16

afgelopen zondag een onwijs leuke couple shoot gedaan. De foto\'s zijn echt super mooi, we zijn er super blij mee. 

Alles was goed geregeld, van visagie tot het maken van de foto\'s. 

Casandra van de Werken - vrijdag 04 september 2015 16:20

Pas geleden voor de tweede keer bij jullie geweest met mijn dochter. Door het engelengeduld en de professionaliteit van de fotografe zijn de foto\'s prachtig geworden! Bedankt en graag tot een volgende keer! 

Kim - dinsdag 01 september 2015 11:30

Pas geleden voor de 6de keer bij jullie geweest. 

Jullie blijven me verbazen hoe mooi jullie mijn meiden erop krijgen ook al werken ze niet altijd mee!

 

thanks voor deze mooie herinnering

Michelle - woensdag 19 augustus 2015 11:18

Vandaag voor de 2e keer bij jullie geweest. Nu mocht onze bink van 4 jaar op de foto. Een druk mannetje en niet de makkelijkste maar het ging echt super dankzij de lieve en geduldige fotograaf! Er zitten vast en zeker mooie en leuke foto\'s bij. Ook nog met papa en mama op de foto geweest, we zijn benieuwd! Jullie weten goed hoe je met kinderen om moet gaan en daarom komen wij zeker de volgende keer weer terug bij Holland Fotostudio! Bedankt! 

Luna - maandag 03 augustus 2015 16:13

 Ik heb afgelopen 2 maanden 2 shoots laten maken door Holland Fotostudio. 2 fotoshoots met 2 verschillende

outfits. Fotograve: Evelyn Schellekens, visagiste: Karin Sirag.

Mooie fotostudio en goede locatie! Parkeergelegenheid top!

De samenwerking tussen ons, ik als klant, fotograve en visagiste klikte meteen!

Ik wil de hele team van Holland Fotostudio bedanken voor de mooie foto`s die zijn gemaakt!

Professionaliteit, sfeer, luisterend oor: dat zijn allemaal top kenmerken van Holland Fotostudio! 

Nogmaals bedankt!

Groetjes, Luna

 

 

 

 

Sher - maandag 13 juli 2015 10:02

Gister voor de derde keer fotos laten maken bij jullie!!! Wauw!!! Heerlijke sfeer. En super eindresultaat!!! 

Annelies Verzendaal - donderdag 09 juli 2015 19:09

Twee weken geleden een fotoshoot gedaan met alle kinderen en kleinkinderen voor onze pa en ma. Vijf kleine kids allemaal leuk op de foto leek ons een moeilijke opgave, maar het ging prima. De kinderen vonden het geweldig en de foto is super mooi geworden!

De extra foto\'s die je via de link doorgestuurd krijgt zijn wat klein om een goede keuze te kunnen maken. Maar gelukkig was de foto die ze voor ons gekozen hadden prachtig!

Korien - donderdag 09 juli 2015 18:34

Afgelopen dinsdag met mn zoontje onze gewonnen fotoshoot laten maken. Dat alleen was natuurlijk al heel erg leuk! Daan had er niet zo\'n zin in, maar Chantal had daar al snel een goeie truc voor gevonden. Het resultaat? Snel wisselen van setting, kinderliedjes zingen, een stel klotsoksels, een hoop lol maar vooral fantastische foto\'s! Ik kan niet stoppen met kijken. Dank jullie wel!

Zeker tot een volgende keer

Liefs Korien & Daan

louette - maandag 06 juli 2015 10:45

Op vrijdag 3 juli zijn we bij jullie geweest met ons zoontje van 8 weken voor een babyshoot

 Erg professioneel en super mooie foto\'s geworden!

Wij zijn erg blij met het resultaat!

Marga van der Groef - maandag 29 juni 2015 18:48

Ik het op vrijdag 26 juni een fotoshoot met Kimberly van der Groef gehad.

Ik ben superblij met het resultaat en krijg hele leuke reacties van vrienden en familie.

Kom zeker nog een keer bij jullie terug.

Groetjes Marga

Tamara - zondag 21 juni 2015 08:23

9 juni een baby fotoshoot gehad van ons zoontje.

ze hebben echt super leuke foto\'s gemaakt en benaderde Jelte ook rustig zodat ie niet van slag raakte.

echt blij met het resultaat

nogmaals bedankt!

patricia mulder - maandag 15 juni 2015 19:49

Op 2 juni baby shoot gehad en het was supper ze helpen je goed en met de baby deden ze leuk. Ze maakte egt mooie fotos ze zijn vriendlijk.wil er zeker nog keer terug komen was het leuk en gezellig.

 

En saphira vond het natuurkijk ook leuk haha.

 

 

 

 

Anieta - maandag 15 juni 2015 15:42

Ik ben uitgekozen, om een shoot te doen voor \"een maatje meer\".
Kimberly (fotograve in spe) maakte hele mooie foto`s,
en liet het me ook steeds zien.
Evelyn was erbij om mij in een mooie pose te zetten.
Was voor mij voor het eerst dat ik bij jullie een fotoshoot deed.
Nu weet ik dat iedereen mooi op een foto kan staan,
Het is echt een aanrader 
Ben benieuwd welke foto ik ga krijgen,
Iedereen bedankt voor deze ervaring.

rosanne - maandag 15 juni 2015 14:24

Vandaag met onze kleine meid voor een shoot geweest.

Wat een leuke ervaring en wat was marjolein lief voor esmé!!

Ben benieuwd naar het resultaat! 

Anu - zondag 14 juni 2015 17:03

Gisteren een gratis glamour fotoshoot laten doen.

Veel keus in achtergronden. Leuke ervaring en mooie foto\'s!

Was voor het eerst voor mij, maar zeker niet de laatste keer.

Kom er zeker nog terug!

Wilma Huisman - zondag 14 juni 2015 08:48

Op zaterdag 6 juni bij jullie geweest met Jessica die een fotoshoot had gewonnen via facebook. Wat heeft ze genoten! Iedereen had volop de aandacht voor haar. Dr haar is ontzettend mooi gedaan, ze kreeg een ontzettend mooie prinsessenjurk aan. En de foto\'s zijn geweldig!

Bedankt voor de fijne ochtend/middag! En bedankt voor de gastvrijheid. Zeker de moeite waard om nog eens terug te komen.

Rebecca Biard - dinsdag 09 juni 2015 09:36

Vorige week een zwangerschapsshoot gehad bij Holland fotostudio.
Ik ben door de vele littekens op mijn buik best onzeker en wilde dan ook geen blote buik foto\'s.
Fotografe Marjolein heeft me helemaal op mijn gemak gesteld en mij geholpen bij het kiezen van een mooie outfit.
Ze zorgde ervoor dat ik trots werd op mijn \'baby bump\' en daar ben ik haar heel dankbaar voor.

De foto\'s zijn prachtig geworden, echt een mooie herinnering van een hele kostbare zwangerschap.
Dank je wel Marjolein en dank jullie wel Holland Fotostudio.

Liefs Rebecca

michelle - maandag 08 juni 2015 13:38

ik heb een glamour fotoshoot gedaan op 6-6-2015

was echt supper en doen alles om er iets onvergetelijks van te maken

niks is teveel en alles kan

met vele achtergronden

zekker een aanrader voor iedereen

en ga zeker snel weer terug

Diana - maandag 01 juni 2015 10:28

Met Hemelvaart dag een fotoshoot gehad met Tessa! we hebben er allebei van genoten! Tessa haar haren werden mooi gemaakt en de persoonlijke aandacht en de foto\'s zijn super! Bijna 200 foto\'s! nogmaals bedankt voor alles! super middag gehad!

Tamara wols - zondag 31 mei 2015 19:21

vandaag 31 mei 2015 

mocht ik iemand helpen om haar kennis te vergroten voor de glamour shoot.

ik was al eens eerder bij jullie geweest toen jullie nog gevestigd zaten in Nieuw-Beijerland toen was ik zeer tevreden net zo als vandaag.

veel gelachen super lieve vrouw die hart en passie heeft om te fotograferen.

veel gelachen en was weer een fijne ervaring.

Ik kom zeker nog een keer terug samen met mij vriend om ons vast te laten leggen op onze mooie momenten.

 

lisa van de Wetering - vrijdag 29 mei 2015 12:07

Onze dochter kayleigh heeft een fotoshoot gedaan met Hemelvaartdag. Via facebook oproep. Ze werk gestyled en daarna de fotoshoot.

Kayleigh vond het leuk en er werd met zorg en geduld met haar omgegaan. Het was een superervaring en kayleigh voelde zicht die dag echt een prinses.

Bedankt voor deze ervaring.

Christianne - donderdag 14 mei 2015 11:44

Zaterdag 9 mei 2015 een super leuke fotoshoot gehad met mijn zusje. Echt hele mooie foto\'s gemaakt door een onwijs leuke fotograaf. Dankjewel Chantal!!! Wij komen zeker nog een keer terug!

Corina van Sinderen - vrijdag 01 mei 2015 08:06

Gister een fotoshoot gehad voor de 3de keer en het was weer geweldig. Super mooie foto\'s! Nu nog kiezen welke foto we laten afdrukken, zijn allemaal zo leuk   Bedankt en tot een volgende keer!!

 

Chantal Dullens - donderdag 30 april 2015 11:28

Woensdag 29-04 met mijn dochtertje langsgeweest voor een Fotoshoot. Deze was gratis, dus een superleuke actie!! ( Via facebook. ) De shoot was echt super leuk, er werd ook de tijd genomen, er werden verschillende accessoires gebruikt om echt super leuke foto\'s te maken. En Evelyn was super leuk met mijn dochtertje. Ben super blij met de foto\'s! We gaan zeker in de toekomst terugkomen en kan iedereen aanraden om hier heen te gaan als je mooie foto\'s wilt laten maken. Bedankt Evelyn.  Groeten Chantal Dullens.

nathalie - woensdag 29 april 2015 18:30

vandaag een fotoshoot gehad met mijn twee meiden. We moesten er een stukje voor rijden (woon in den haag) maar het was het waard! de meiden vonden het geweldig, zoveel verschillende achtergronden en allerlei attributen die er staan en hangen!

ben nu de gratis foto s aan het kiezen.. maar er zitten zoveel leuke tussen dat dat nog wel een lastige opgave is... Maar echt superleuk om te doen

Richard - vrijdag 24 april 2015 10:33

Vanochtend geweest voor een zakelijke fotoshoot. Ontvangst was heel hartelijk, ontspannen. Ben ook een van die mensen die denkt dat ik er \'nooit leuk op sta\' ...... Ze had slechts 16 foto\'s nodig om het tegendeel te bewijzen! Complimenten! 

Richard 

Bente batenburg - woensdag 22 april 2015 13:57

hallo,

jullie hebben hele mooie foto,s gemaakt bij ons op

school, jullie deden het ook echt heel goed en waren erg aardig!

groetjes bente

synthia - donderdag 09 april 2015 11:47

Wauw! Dinsdag een oefenshoot gehad met mijn zoontje en vandaag de foto ontvangen. Echt een super foto! Ben zo benieuwd naar de rest van de foto\'s. Heel erg bedankt, was leuk om te doen. 

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres: