facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

Lees alles over de schoolfotografie van Holland Fotostudio

Originele schoolfoto's bij Holland Fotostudio

Naast onze fotografie in de studio, gaan wij ook naar scholen toe om daar professionele schoolfoto's van de kinderen te maken. We nemen op school de tijd voor de kinderen. Hier staat Holland Fotostudio bekend om.

Dat maakt de schoolfoto's bijzonder

De schoolfoto's van Holland Fotostudio zijn anders dan anders. Bij ons geen saaie grauwe achtergronden, maar diverse originele achtergronden. Daarnaast werken wij altijd met meerdere fotografen, waarbij de ene fotograaf zich concentreert op een mooie foto en de andere fotograaf zorgt dat jouw kind er stralend bij staat of zit. Naast de standaard portretfoto worden er foto's in meerdere poses gemaakt. Wij maken een leuke spontane foto waar je graag naar terug kijkt!

Kon je er door omstandigheden niet bij zijn? Kom dan naar onze speciale terug-kom-dag in onze fotostudio, dan maken we alsnog een prachtige foto! Dat maakt ons bijzonder!

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.