facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

  • Schoolfotografie_online_bestellen

Beste ouder(s)/verzorger(s),

 

Uw kind heeft op school een inlogkaart ontvangen! Om de schoolfoto's van u kind te bekijken kunt u HIER inloggen!

Er zal een nieuwe website openen waar u de code en wachtwoord kunt invullen die vermeld staat op de inlogkaart. Zodra u ingelogd bent kunt u op uw gemak alle gemaakte foto's bekijken en eventueel uw bestelling plaatsen.

Heeft u tijdens het bestelproces vragen kunt u contact opnemen met de beheerder van de webshop door te bellen met 040-82 00 214 tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Buiten deze tijden om kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u vragen over de foto's dan kunt u contact opnemen met Holland Fotostudio door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en erbij te vermelden dat het om schoolfotografie gaat.

Wij wensen u heel veel kijkplezier!

Het team van Holland Fotostudio Schoolfotografie

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.