facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

Onze trouw fotoshoots

Alle fotoshoots

Holland Fotostudio: voor de mooiste trouwreportage

Je trouwdag is een bijzondere, memorabele dag. Trouwfoto's moeten de geweldige sfeer en de mooie momenten goed weer kunnen geven. Laat daarom je trouwfoto's maken door Holland Fotostudio! Wij zorgen ervoor dat jullie ultieme liefde haarscherp vastgelegd wordt. 

Trouwfoto's in de studio

Zijn jouw trouwfoto's door de regen in het water gevallen? Wil je jouw speciale moment nog een keer beleven of vond je de eerste foto's simpelweg niet mooi? Herbeleef jouw bruidsshoot in de studio van Holland Fotostudio. 

De visagiste en haarstyliste zorgt ervoor dat zowel de bruid als de bruidegom op hun allermooist voor de camera verschijnen. De fotografe neemt vervolgens met jullie de verschillende poses door. Door haar jarenlange ervaring weet zij precies hoe ze geluk moet fotograferen! 

Fotoshoot in bruidslingerie

Een echt bijzonder aandenken is de shoot in bruidslingerie. Verras je kersverse man of vrouw met een sexy shoot en geniet van deze bijzondere herinnering. 

Zij gingen je voor...

  • zij gingen je voor - cat trouwen1
  • zij gingen je voor - cat trouwen2

Portfolio trouwreportage in de studio, op locatie of een bruidslingerie fotoshoot

Deze filmpjes laten zien hoe een fotoshoot verloopt..

videostudiotrouwen1

videostudiotrouwen2

videostudiotrouwen3

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.