facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

Veelgestelde vragen

Om een afspraak te maken kun je ons bellen onder het nummer 078-8421674 of je stuurt ons een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kan ook gebruik maken van het aanmeldingsformulier op deze website.
Wij willen je vragen om kleurrijke kleding mee te nemen. Wij horen vaak: "Maar ik heb bijna alleen maar zwart in mijn kast hangen". Als je een fotosessie met meerdere outfits hebt gekozen, dan is het verstandig om verschillende kleding te gebruiken, dus ook verschillende kleuren. Anders heb je straks foto's met een zwarte trui, een zwarte bloes en een zwarte jas met als resultaat weinig afwisselende foto's. Kleuren komen op foto's echt veel mooier uit dan alleen maar zwart. Dus zorg voor kleurrijke kleding, zodat je echt afwisselende foto's kan krijgen. En je kan natuurlijk voor deze ene dag ook kleding lenen bij een buurvrouw of een vriend(in)!Wij adviseren jou die dag natuurlijk, maar uiteindelijk beslis jij met welke kleding je op de foto wil gaan. Maar wij helpen je natuurlijk wel met de keuze.
Wij vragen je om met gewassen, DROOG haar en zonder make-up naar de studio te komen. Je haar wordt niet geknipt, gekleurd, gepermanent of gestraight. Het liefst je haar de dag ervoor wassen en niet op de ochtend zelf. Het is ook leuk als je je nagels extra mooi kan lakken of in ieder geval veilen, want die zie je ook vast weer terug op de foto's. Onze visagiste en hairstyliste zorgt voor een professionele make-up en een heel mooi kapsel. Dus je helpt haar als je geen wax, gel en/of haarlak in je haar doet en inderdaad zonder make-up naar de studio toekomt.
Wat altijd leuk is, is als je van tevoren je wenkbrauwen laat epileren. Dat is zeker niet noodzakelijk, maar ziet er wel mooier uit op de foto. Je kan beter geen zelfbruinende doekjes of crème van tevoren gebruiken, omdat dit vlekken kan geven. Zonnebank mag, maar hoeft echt niet.
Met visagie:
Bij een fotoshoot met visagie ben je ongeveer 1,5 uur bij ons bezig.
Bij Glamoursessie met glamourvisagie (extremere make-up) ben je ongeveer 2 uur bij ons bezig. Bij de fotoshoot als stel (Glamour of Sexy) ben je ongeveer 2 uur bij ons.
Iedere extra outfit duurt ongeveer 30 minuten.

Zonder visagie:
Bij alle fotoshoots zonder visagie ben je ongeveer een uur bij ons bezig. Iedere extra outfit duurt ongeveer 30 minuten.
Wij willen je echter vragen om genoeg tijd uit te trekken, want wij sturen pas een klant weer naar huis als we er zeker van zijn, dat we hele mooie foto's hebben genomen. Met andere woorden: Wij nemen de tijd voor je en wij hopen, dat jij dit ook doet. Wij willen tenslotte en schitterend eindresultaat bereiken!
Hier laten wij foto's zien van een klant die elke fotosessie een keer gedaan heeft. Op deze manier is goed te zien wat het verschil is tussen de diverse sessies. 

Glamour fotoshoot met basis visagie
Als je voor de Glamour fotosessie hebt gekozen, dan blijf je absoluut nog herkenbaar. Als je foto's van een glamour fotosessie aan kennissen laat zien, dan zou deze reactie moeten komen: "Wow, wat zie jij er mooi uit!".faq1

Glamour fotoshoot met glamourvisagie
Als je echter voor de Glamoursessie met glamourvisagie hebt gekozen, dan zou deze reactie kunnen komen: "Wow, wat is dit gaaf! Ben jij dat echt?!". Hier word je namelijk opgemaakt en gefotografeerd net als een fotomodel of een filmster. Deze foto's zouden ook in een tijdschrift kunnen staan.

faq3

Sexy fotoshoot
Bij de Sexyfotosessie wordt je net zo opgemaakt als bij de Glamourfotosessie, alleen worden hier meer uitdagende foto's van je genomen.

faq2

Exclusive covershoot
Heb je gekozen voor een exclusive Covershoot dan worden van je foto's gemaakt, die echt op een cover van een magazine kunnen staan!

faq4
Dat horen wij heel vaak van onze klanten en juist dat is onze kracht! Wij maken echt iedereen mooi en wij zorgen er ook bij iedereen voor dat hij of zij heel voordelig gefotografeerd wordt en dat hij of zij op zijn mooist op de foto komt te staan! De sfeer in onze fotostudio is ontspannen en helemaal op jou afgestemd! Laat je verrassen wat allemaal met jou mogelijk is. Je staat versteld van het resultaat! Jij hoeft zelf helemaal geen poses te verzinnen, alles doet onze fotografe voor. Zo zorgen wij ervoor dat het allemaal heel makkelijk voor je is en jij je echt op je gemak voelt. Om je nog meer op je gemak te laten voelen, werken er uitsluitend vrouwen in de fotostudio.
Wij werken met meer dan 20 verschillende achtergronden. Per fotoshoot mag je uit minimaal drie achtergronden kiezen. Kijk op onze website naar onze foto's, dan zie je vele van onze nieuwe achtergronden!
Ook dit horen wij vaker en ook hier hoef je je geen zorgen over te maken. Onze visagiste doet al wonderen met haar professionele make-up. De foto's kunnen ook nog op een hele mooie manier op de computer worden bewerkt, zodat echt iedereen een mooie, egale huid krijgt op de foto's. Heb vertrouwen in ons!
Je moet er altijd rekening mee houden dat het enkele weken kan duren voordat je bij ons terecht kan. Maar vaak is het ook op korte termijn mogelijk, dus probeer het gewoon. Heb je de foto's nodig voor een bepaalde datum dan kun je dat altijd aan ons vragen. Wij proberen dit altijd mogelijk te maken!
Zodra je bij ons een afspraak hebt gemaakt, sturen wij jou via e-mail een bevestiging toe. In deze bevestiging staat meer informatie over je geboekte sessie, maar ook hoe lang het duurt, wat je mee moet nemen en natuurlijk ook een routebeschrijving. Onze fotostudio is makkelijk te vinden. Je kan in de straat waar de studio gevestigd is overal gratis parkeren.

Let op, wij vragen je binnen drie dagen een akkoord op onze opdrachtbevestiging terug te sturen, pas dan komt je afspraak bij ons in de agenda te staan.
De betaling kan na afloop van de fotosessie direct in de studio plaatsvinden. Er is een pinautomaat aanwezig voor het afrekenen. Bij acties vragen wij wel een vooruitbetaling. Dit staat straks ook allemaal vermeld in je bevestiging.
Een fotosessie bestaat niet alleen uit het maken van foto's. Je krijgt:

  • Professionele make-up (vakkundig verzorgd en onze visagiste neemt echt de tijd voor je)
  • Een mooi kapsel (bij de Glamour- en Sexyfotosessie krijg je zelfs meerdere kapsels!)
  • Fotografie door een ervaren fotografe. Ook de fotografe neemt helemaal de tijd voor je. Wij sturen pas een klant naar huis als we zeker weten dat we de mooiste foto's van jou hebben genomen.
  • Jouw foto's worden op ons kantoor met zorg uitgezocht en als je hebt gekozen voor alle onbewerkte kleurenfoto's worden deze binnen een week naar je toegestuurd. Heb je gekozen voor de website, wordt deze voor je aangemaakt, zodat je de foto's op je eigen beveiligde website kan zien. De website zie je binnen twee weken online staan, zodat je foto's kunt bijbestellen.
  • 1 gratis, digitale foto ontvang je ook van ons. Deze foto is in hoge resolutie, zodat je zelf kan bepalen hoe vaak en hoe groot je je foto af wil laten drukken.

Ga je naar een schoonheidsspecialiste of naar een kapper dan is het resultaat slechts tijdelijk en moet je dit blijven herhalen (en kost je dus steeds weer een hoop geld!). Als je echter een fotosessie bij ons doet, is het resultaat uiteraard blijvend! Of je nu een Glamour-, Couple- of Sexyfotosessie doet; het fantastische resultaat wordt "vereeuwigd"!

Dat is bij iedere klant verschillend en is moeilijk van tevoren aan te geven. Je wordt altijd in verschillende poses gefotografeerd, zodat wij echt voor afwisselende foto's zorgen. Van alle poses worden meerdere foto's genomen (van dichtbij, maar ook verder weg).

Hier een richtlijn:

  • Fotosessie voor een persoon: ongeveer 60 verschillende foto's; bij iedere extra outfit komen er nog 60 fotos bij.
  • Fotosessie met partner: ongeveer 80 foto's; bij iedere extra outfit komen er nog ongeveer 80 fotos bij.

Wij hebben zelfs Glamourfotosessies met drie outfits gehad waarbij de klant later uit bijna 200 foto's kon kiezen. Dit is ook altijd een beetje afhankelijk van jezelf. Wij proberen niet zo veel mogelijk foto's van je te maken, maar wij proberen juist de mooiste foto's van je te maken en dat kost natuurlijk tijd en geduld. Dus niet de kwantiteit, maar juist de kwaliteit van de foto's vinden wij erg belangrijk zodat we zeker weten dat de foto's een groot succes voor je zullen zijn!

Iedereen is welkom bij ons! Wij hebben een mooie grote wachtruimte waar iedereen zelf water, thee of koffie kan pakken. Dus neem gezellig iemand mee en maak er een mooie dag van.
Je kan ook direct bij ons een kadobon bestellen. Online kun je bij de verschillende sessies een kadobon aanvragen. Zorg er wel voor dat de kadobon betaald is voordat de klant bij ons in de studio is, want de kadobon is natuurlijk een betaalmiddel. Hieronder lees je de informatie hoe je de betaling kan doen.

Mail:
Als je hebt gekozen om de kadobon per mail te ontvangen dan wordt deze binnen twee werkdagen naar je toegestuurd. Je ontvangt in de mail de betalingsinformatie.

Post:
Heb je gekozen om de kadobon per post te ontvangen dan kun je het bedrag overmaken:
Holland Fotostudio
Rabobank Binnenmaas
IBAN: NL42RABO0369969618
BIC: RABONL2U
Omschrijving: (De voor en achternaam van diegene die de kadobon mag ontvangen). Je kan alle kadobonnen ook bij ons op de website met IDEAL betalen.
Na ontvangst van het bedrag wordt de kadobon per post naar je toegestuurd.

Ophalen:
Kadobon ophalen bij onze studio, dat kan ook. Neem dan telefonisch contact met ons op voor een afspraak. Telefoon: 078-8421674. Betaling kan dan contant (ook pin mogelijk)
Ideaal is het om jonge meisjes die haar examen hebben gehaald dit als kado te geven. Dit is altijd een enorm succes, want iedere meid wil zoiets een keer in haar leven gedaan hebben, toch? 
Maar ook een vrouw die net bevallen is zou hartstikke blij zijn met een kadobon voor een Babyfotosessie bijvoorbeeld. Zo hebben zij de mogelijkheid hun baby op een heel bijzondere manier te laten fotograferen, zodat ze later de mooie foto's van hun eigen baby kunnen ontvangen.  
Maar ook Valentijn, Moederdag, Sinterklaas, kerst, en een verjaardag zijn geweldige gelegenheden om zoiets als kado te geven. 
Ook als bedrijfsuitje, vriendinnendag of vrijgezellenfeestje is dit leuk om te doen. Wij kunnen maximaal 20 personen op een dag fotograferen. Als jullie met meer personen zijn, dan kan dat eventueel wel in overleg - dus vraag gerust naar de mogelijkheden.
Een digitale foto in hoge resolutie kost € 22,- per foto! Deze foto kun je zelf af laten drukken als grote poster of kleine foto. Een fotobewerking kost Euro 19 per foto. De foto's die je bij ons bijbesteld worden onbewerkt binnen een week naar je gestuurd en bewerkt binnen twee weken.Hier zie je het verschil tussen een onbewerkte en bewerkte Sexy-foto: voorbeeld-onbewerktvoorbeeld-bewerkt kleurvoorbeeld-bewerkt sepiavoorbeeld-bewerkt zw
Heb je gekozen voor je eigen website, dan blijft jouw foto-overzicht 2 maanden lang online. Daarna ontvang je van ons een herinnering. Dan heb je nog even de tijd om een bestelling te kunnen doen. Heb je alle onbewerkte kleurenfoto's ontvangen, dan kun je altijd foto's bij bestellen, omdat jij zelf alle originele foto's hebt.
In Nederland:
Holland Fotostudio
Rabobank Binnenmaas
IBAN: NL42RABO0369969618
BIC: RABONL2U

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres:
 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.