facebooktwitteryoutube

Speel de hoofdrol in je eigen fotoshoot

 • zwanger1
 • zwanger2
 • zwanger3
stel je vraagGeef deze shoot kado
stel je vraagGeef deze shoot kado
Bel ons nuBel ons nu
Reserveer deze fotohootReserveer deze fotoshoot

Zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie DordrechtZwangerschapsfotografie, een heel bijzonder moment dat voor altijd is vastgelegd. Holland Fotostudio biedt exclusieve fotoshoots tijdens de zwangerschap. Tijdens de fotoshoot worden prachtige kiekjes gemaakt door één van onze professionele fotografen. De gemaakte foto’s zijn een blijvende herinnering voor jezelf, je partner en in de toekomst voor het kindje.

Zwangerschapsfotografie zoals jij dat wilt 

Zwangerschapsfotoshoots gaan zoals jij dat wilt. Wil je graag dat jouw buik bedekt blijft, dan zorgen wij ervoor dat je buik op een andere manier op mooie wijze wordt vastlegt. Daarnaast is het ook mogelijk om je buik te laten zien of de zwangerschapsfotoshoot zonder kleding te doen. Door middel van schaduwen en strategisch geplaatste lichaamsdelen zorgen wij ervoor dat de foto’s tijdens de zwangerschapsfotografie klasse en schoonheid uitstralen.

Zwangerschapsfotografie vanaf 6 maanden

zwangerschapsfotografie Holland Fotostudio DordrechtZwangerschapsfotografie kan al vanaf 6 maanden. In verband met drukte raadt Holland Fotostudio wel aan tijdig een afspraak te maken voor een fotoshoot van de zwangerschap. Bij het maken van een afspraak moet niet vergeten worden de uitgerekende datum te vermelden.

Zwangerschapsfotoshoot voor € 99,- p.p.

Zwangerschapsfotoshoot is inclusief: inclusief 1 gratis digitale foto in hoge resolutie (groot bestand)

 • 1 digitale foto in hoge resolutie (groot bestand)
 • Fotografie in 1 outfit 
 • Foto-overzicht op een beveiligde website voor

Optioneel:

 • Alle onbewerkte kleurenfoto’s digitaal voor € 133,-
 • € 50,- extra voor uitgebreide visagie en hairstyling (natuurlijke make-up)
 • € 45,- voor iedere extra fotosessie met een andere outfit (bij het boeken van meerdere outfits zijn ook verschillende kapsels mogelijk) 

New born fotoshoot 

newborn fotoshoot Holland Fotostudio DordrechtNew born fotoshoot? Holland Fotostudio maakt ook de mooiste foto’s van (pasgeboren) baby’s. Kijk snel voor meer informatie!

Tegen meerprijs word je door onze professionele visagiste opgemaakt en krijg je een mooi kapsel zodat je prachtig op de foto komt.

Onze visagie/hairstyliste neemt alle tijd voor je dus bestel deze optie meteen bij je fotoshoot!
Iedere fotosessie is standaard met een outfit. Boek je een extra outfit dan kun je dus ook omkleden en dan wordt je nog een keer op een hele andere manier gefotografeerd. Dus met andere kleding, eventueel een andere achtergrond en ook je haar mag voor deze extra fotosessie nog een keer veranderd worden. Hier zorgt onze hairstyliste voor.
Je wordt standaard met een outfit gefotografeerd. Neem wel verschillende outfits mee, zodat we die dag een goede keuze hebben en je ook advies kunnen geven.

Lichte kleuren staan het mooist op een foto, maar ook echte knal-kleuren komen erg goed over op een foto. Heb je donker haar dan kun je beter niet voor zwarte kleding kiezen, want dan is je haarlengte niet goed te zien op de fotos.
Vandaag bij Annet geweest voor een zwangerschap-shoot. Ik had het mijn vriendin cadeau gegeven. Zij werd helemaal opgetut in de visagie en styling en de shoot was helemaal top!

Annet zorgt ervoor dat je helemaal op je gemak bent. Superleuk om de shoot te doen zo. Je merkt gewoon de passie voor het fotograferen. Echt een leuk bedrijf waar je enthousiast wordt ontvangen en begeleid. En waar het om draait: de foto's zijn werkelijk geweldig!!!

Bedankt, Dennis & Yvette uit Capelle a/d Ijssel
 

Zij gingen je voor...

 • zij gingen je voor - zwanger1
 • zij gingen je voor - zwanger2
 • zij gingen je voor - zwanger3
 • zij gingen je voor - zwanger4
 • zij gingen je voor - zwanger5

Kadobon

Op zoek naar een leuk en origineel kado? Geef een kadobon voor een fotoshoot bij Holland Fotostudio! De kadobonnen zijn al te bestellen vanaf € 25,00.kadobon

Bestel nu een kadobon rm grey

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties en aanbiedingen.

Naam:
E-mail adres: